![]() |
|
|||||||
| Oyun Güncellemeleri Oyunlara gelen çeşitli güncellemeleri buradan bulabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2009
Üye Numarası: 2
REP Gücü : 10
REP Puanı : 214
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Football Manager meşhur güncellemelerine başladı.Aşağıdan güncelleme ve crackini indirebilirsiniz. Kurulum Notu:
Football Manager 2012 v12.0.4 Güncellemesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PHP- Kodu:
████████████████████████████████ SARIKIRMIZI ████████████████████████████████ Konu faruk01 tarafından (17-03-2012 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2011
Üye Numarası: 32480
REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
tşkler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kayıtlı Üye ![]() |
Eyvallah Ahmet Abi sağolasın.
|
|
|
#4 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2011
Üye Numarası: 40392
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Teşekkürler Ahmet Bey
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2011
Üye Numarası: 32480
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
Merhaba Ahmet Bey
12.0.4 update ve crackını yaptım yalnız oyuna tıklayınca Fm 2012 12.0.4f233639 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum neden acaba EDİT: sorun çözüldü. Konu erdalion tarafından (07-11-2011 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye Numarası: 40473
REP Seviyesi :
![]() |
yha bnde already running hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye Numarası: 39959
REP Puanı : 20
REP Seviyesi :
![]() |
Bu hatanın nedeni oyunun açılmasını beklemeden tekrar oyun açılsın diye fm.exe ye tıklaman olabilir.Bende oyunun açılması yaklaşık 1 dk sürüyor. Yani masaüstü ekranından oyun ekranına geçmesi. Sana tavsiyem oyunun açılmasını biraz bekle (en fazla 2 dk. Sonra açılmıyor diye kanaat getirebilirsin) Eğer açılmazsa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıkla ve listeden fm 2012 yi seç. (bu siteyi internet explorerda aç) daha sonra ekranda test et seçeneği çıkacak.Ona tıkla ve bekle.Karşına gelen ekranda oyunun çalışıp çalışmayacağını anlarsın (kırmızı renkli bar ve failed yazısı çıkarsa çalışmaz, yeşil renkli bar ve succesfull yazısı çıkarsa rahat çalışır, bar ortada çıkarsa ucu ucuna çalışır demektir)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye Numarası: 39959
REP Puanı : 20
REP Seviyesi :
![]() |
12.0.3 yamasında staff (antrenör,menajer) profil ekranına geçerken crash dumps hatası alıyordum. 12.0.4 versiyonuna yükselttim o hata düzeldi ama bu sefer de oyuncu kıyaslama penceresindeki altta bulunan overview den attributes kıyaslama ekranına geçişte crash dumps hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye Numarası: 40588
REP Seviyesi :
![]() |
Eywallah gardeşim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye Numarası: 40603
REP Seviyesi :
![]() |
Fm 2012 12.0.4f233639 çalışmayı durdurdu hatası hala çıkıyor bana çok acil yardım edebilir misiniz?
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2012, crack, football, guncellemesi, manager |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|