![]() |
|
|||||||
| Konu Dışı Hayata dair konular buraya ; Aşk,Doğa,Gündem,Okul ve daha fazlası |

![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Anlatım Görevlisi ![]() Bulunduğu yer: Sana neresi lazım ? Üyelik Tarihi: Sep 2011
Üye Numarası: 33476
REP Gücü : 4
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Can Bonomo'nun Eurovision 2012'de Türkiye'yi temsil ettiği şarkı. Dans etmese biraz şansımız olabilir bence. Yorumlarınız nedir?
Tüm Hakları Saklıdır. █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║█▌║ ³³°¹³²¹³ °¹² ²¹°¹ ³³²¹³ °¹² Facebook iletişim için; facebook.com/SahMat71 Point Blank Nickim: SahMat71 ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2011
Üye Numarası: 13088
REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
kesin kaybettik çok kötü bir şarkı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör ![]() |
Dans etmese şansımız olur tabiki
Maymun gibi Bi oraya bi buraya
|
|
|
#4 |
|
Özel Üye ![]() Bulunduğu yer: Bilgisayardan. Yaş: 11 Üyelik Tarihi: Jun 2011
Üye Numarası: 13625
REP Gücü : 7
REP Puanı : 18
REP Seviyesi :
![]() |
evet
Şanınla şöhretinle Bana 14-16 Yaşındasın demeyin artık Ardı arkası kesilmeyen gollerinle M açı alın teriyle kazanan P iyon gibi oynamayan oyuncularıyla İ lk takımsın! Y arında kazanırsın bugünde O yuncularının golleriyle Nasıl takımsınFenerbahçe ![]() Söz-şair: rayrayboing93 ®ąyƦăƳߨįn₲93 ████████████████████████████████ SARI LACİVERT ████████████████████████████████
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Özel Üye ![]() |
Eurovision'u kazanmamız için mucize gerekicek
████████████████████████████████ ultrAslan ████████████████████████████████ Sarı-Kırmızı'yla Bitmez Bu Sevda ! ![]() msn: karizmatik_serseri_46@hotmail.com twitter:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Özel Üye ![]() Bulunduğu yer: Bilgisayardan. Yaş: 11 Üyelik Tarihi: Jun 2011
Üye Numarası: 13625
REP Gücü : 7
REP Puanı : 18
REP Seviyesi :
![]() |
Bakın can bonomo şey demişti hatırlamıyorum ama
Alıntı:
birisi daha bişey demişti Alıntı:
Hatta demet akalım bayağı bir aşağılayıcı şekilde bişey söylemiş. Alıntı:
![]() Bilgilendirdim şimdilik şarkı ve hareketleri güzel bence ama maymun gibi bir sağa bir sola gitmediği anlarda
Şanınla şöhretinle Bana 14-16 Yaşındasın demeyin artık Ardı arkası kesilmeyen gollerinle M açı alın teriyle kazanan P iyon gibi oynamayan oyuncularıyla İ lk takımsın! Y arında kazanırsın bugünde O yuncularının golleriyle Nasıl takımsınFenerbahçe ![]() Söz-şair: rayrayboing93 ®ąyƦăƳߨįn₲93 ████████████████████████████████ SARI LACİVERT ████████████████████████████████
|
|||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2012, eurovision, sarkimiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |