![]() |
|
|||||||
| Oyun Görüntüleri & Videoları Oyunlar hakkında görüntüler ve videoların bulunduğu bölümdür. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Anlatım Görevlisi ![]() |
![]()
Pes Artık
![]() Bölüm 1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bölüm 2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bizi biz yapan yeteneklerimiz değil, seçimlerimizdir Orhan Faruk Yalçın Yardmcı Olduysam Ne Mutlu Bana [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İletişim E-Posta(gta_faruky_06@hotmail.com) ![]() ![]() Not: Konular Hakkında Yazmış olduğum Yorumlar Saçma veya Mantıklı, Sadece Beni İlgilendirir... Düşüncelerimin Her Zaman Arkasındayım.. Konu FALCON tarafından (26-12-2011 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Anlatım Görevlisi ![]() Bulunduğu yer: Sana neresi lazım ? Üyelik Tarihi: Sep 2011
Üye Numarası: 33476
REP Gücü : 4
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Şuan 5'teyim ve ölüm sayım 53 :S
Tüm Hakları Saklıdır. █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║█▌║ ³³°¹³²¹³ °¹² ²¹°¹ ³³²¹³ °¹² Facebook iletişim için; facebook.com/SahMat71 Point Blank Nickim: SahMat71 ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2010
Üye Numarası: 762
REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
Bende başlıyayım bu işte sanıram hızlı olmak gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör ![]() Bulunduğu yer: Mersin Yaş: 1 Üyelik Tarihi: Apr 2011
Üye Numarası: 2403
REP Gücü : 9
REP Puanı : 112
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Bir ara bende bu oyun başında saatlerimi geçirmiştim. En son 11. bölüme geldim ve tıkandım. Gerçekten sinir bozucu. Ama ben bu oyundaki durumları araba sürmeye benzetiyorum. Ne kadar panik o kadar hata ...
|
|
|
#5 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2011
Üye Numarası: 47365
REP Seviyesi :
![]() |
yok artıkkk
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Anlatım Görevlisi ![]() |
Bizi biz yapan yeteneklerimiz değil, seçimlerimizdir Orhan Faruk Yalçın Yardmcı Olduysam Ne Mutlu Bana [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İletişim E-Posta(gta_faruky_06@hotmail.com) ![]() ![]() Not: Konular Hakkında Yazmış olduğum Yorumlar Saçma veya Mantıklı, Sadece Beni İlgilendirir... Düşüncelerimin Her Zaman Arkasındayım.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Bulunduğu yer: Tekirdağ/ Üyelik Tarihi: Dec 2011
Üye Numarası: 47197
REP Gücü : 2
REP Seviyesi :
![]() |
Bu Oyun sabır istiyor Ben Bunla Uraşcagıma Gta Vice city Oynarım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatör ![]() |
Belki bu kişi bir bölümü bile 1000'lerce kez oynamıs olabilir 1. lvl geçebilmek için
gerçekten Çok zor Oyun -+ Sinirlendim ya pc'yi parçalıcam lvl 2 de
©Copyright Ahmetturan.Org & Since 2007 & -Mustafa.$ █║▌│ █║▌ ║││█║█║ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu -Mustafa.$ tarafından (27-12-2011 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2012
Üye Numarası: 55293
REP Seviyesi :
![]() |
iyiymiş oyun
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Özel Üye ![]() Bulunduğu yer: Ankara- Sincan Yaş: 15 Üyelik Tarihi: Jun 2011
Üye Numarası: 14058
REP Gücü : 8
REP Puanı : 28
REP Seviyesi :
![]() |
Acaba bu oyunun linki nerede bana söyler misiniz ? Kişisel internet problemi yüzünden videolar açılmıyor.Ne de olsa başka birisinden çekiyorum.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adam, bitiren, dunyanin, oyununu, zor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|