![]() |
|
|||||||
| Resimli Oyun Kurulumları Sitemizden indirmiş olduğunuz oyunların resimli kurulumları buradan bulabilirsiniz... |

![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderatör ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() İşletim Sistemi:Windows XP / Vista / 7 İşlemci:Intel veya 2.0 GHz AMD işlemci (Dual Core önerilir) Ram:2 GB RAM Sabit Disk:1 GB boş sabit disk alanı Ekran Kartı:128 MB VRAM ile DirectX 9 grafik kartı (NVIDIA veya eşdeğer ATI) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
©Copyright Ahmetturan.Org & Since 2007 & -Mustafa.$ █║▌│ █║▌ ║││█║█║ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu -Mustafa.$ tarafından (22-02-2012 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Bulunduğu yer: Dünya Yaş: 16 Üyelik Tarihi: Jul 2011
Üye Numarası: 20480
REP Gücü : 0
REP Puanı : 0
REP Seviyesi :
![]() |
sağol
|
|
|
#3 |
|
Anlatım Görevlisi ![]() Bulunduğu yer: Sana neresi lazım ? Üyelik Tarihi: Sep 2011
Üye Numarası: 33476
REP Gücü : 4
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Çok hızlısın, eline sağlık
Tüm Hakları Saklıdır. █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║█▌║ ³³°¹³²¹³ °¹² ²¹°¹ ³³²¹³ °¹² Facebook iletişim için; facebook.com/SahMat71 Point Blank Nickim: SahMat71 ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör ![]() Bulunduğu yer: Dünya / İzmiR Yaş: 17 Üyelik Tarihi: Nov 2010
Üye Numarası: 1285
REP Gücü : 13
REP Puanı : 73
REP Seviyesi :
![]() |
ellerine sağlık mustafa . oyun basit ama zevkli gibi görünüyor , var mı bi fikrin ?
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör ![]() |
Alıntı:
![]() Arabayı gösteriyor gidiyorum binmiyor nedense
|
|
|
|
#6 |
|
Anlatım Görevlisi ![]() Bulunduğu yer: Sana neresi lazım ? Üyelik Tarihi: Sep 2011
Üye Numarası: 33476
REP Gücü : 4
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Ben olsaydım, klavyemde ki bütün tuşlara basardım.
Tüm Hakları Saklıdır. █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║█▌║ ³³°¹³²¹³ °¹² ²¹°¹ ³³²¹³ °¹² Facebook iletişim için; facebook.com/SahMat71 Point Blank Nickim: SahMat71 ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör ![]() |
basmak ne kelime kırıyordum nerdeyse
![]() İnternetten tuş kombinasyonlarına baktım ama yine olmuyor benim pc'den kaynaklanan bişe
|
|
|
#8 |
|
Kayıtlı Üye ![]() Bulunduğu yer: sarıyer Üyelik Tarihi: May 2012
Üye Numarası: 64616
REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi :
![]() |
yaa nasıl yükleniyo bilen warsa aolesin